Bejárati ajtók
Minőség és biztonság

BEJÁRATI AJTÓK


Bejárati ajtóinkat a prémium minőséget képviselő osztrák gyártó a Stemeseder GmbH-val közösen készítjük.

Az ajtólapokat a legmodernebb high-tech bevonatrendszerekkel készítjük. A letisztult, homogén felületek, a maximálisan precíz összeszerelés lehetővé teszi a nagy méretű ajtólapok kialakítását. Az érdeklődő több mint 500 modell közül választhat, mely palettát folyamatosan bővítjük.


KONFIGURÁTOR

A 3D konfigurátor segítségével megtervezheti az Ön számára tetsző bejárati ajtót, melyet legyártunk és beépítjük házába/lakásába.

KIPRÓBÁLOM

ÉRDEKEL, SZERETNÉK AJÁNLATOT KÉRNI

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, hogy szakértő kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Ajtók egyedi igényre szabva

Eredeti minőség évek múltán is

ANYAGHASZNÁLAT - SZÍNVÁLASZTÉK


Bejárati ajtóinkat a legmodernebb igényeket szem előtt tartva készítjük. Fontos szempont a széles palettán mozgó színválaszték éppúgy, mint az alapanyagok, felületek választhatósága.

minoseggarancia

BIZTONSÁG - TECHNOLÓGIA


Bejárati ajtóink nem csak megjelenésükben sokkolók (a szó legpozitívabb értelmében), hanem biztonság és sokoldalúság szempontjából is. Okosház rendszer részeként megannyi lehetőséget biztosítanak a legoptimálisabb használathoz. Ugyanazon zárszettel működtethető akár hagyományos kilincsreteszes módon, távirányítóval, okostelefonnal. Motoros működtetés is rendelhető a nagyobb méretű ajtólapok könnyed mozgatásához.

Bejárati ajtók

KERET OLDALI MÁGNES

Mágneses zár rögzítés A keret oldali mágneses rögzítéssel halk, finoman csukható, szinte a beszippantás hatását keltő modern biztonsági záródású otthont alakíthatunk ki, mely az opcionális okos funkcióknak köszönhetően egy modern zárási/nyitási megoldást kínál. Ennek a megoldásnak köszönhetően bejáratunk nyitható távirányítóval, okostelefonnal is.
autolock

AUTOLOCK AV3

Az automatikus többpontos zárolású autoLock AV3 keretoldali mágneses kioldóval rendelkezik. Két önzáró masszív forgócsavar gondoskodik a biztonságról és két tömítőelem a behúzásról. Opcionális nappali funkció az egyszerű egykezes használathoz, vagy modern, precíz motoros nyitással integrálható.
ÁRAJÁNLAT